Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jordvarme ensvej 33

Hent et jordvarme tilbud i ensvej 33 området. Vi har samlet en række danske fagmænd på Energikontoret. Hos Gladsaxe Almennyttige Boligselskab Afd Søndergård Park Varmecent nr 706 som ligger på c/o DANSK ALM BOLIGSELSKAB, Fins ensvej 33 kan du få jordvarme priser og rådgivning.

Web:

Telefon: 77 32 00 00

Jordvarmeanlæg

Jordvarme er en populær varmekilde blandt danske boligejere. Jordvarme er energivenlig opvarmning hvor slanger graves ned rundt om huset, har du ikke nok plads til nedgravning af slanger, kan du overveje en varmepumpe. Du kan søge yderligere rådgivning hos den lokale VVS installatør i ensvej 33.

Jordvarme giver lavere varmeregning

Et jordvarmeanlæg koster i omegnen af 8.500 kr om året, for opvarmning af bolig på 150 m2. Det er forholdsvis dyrt at installere, men kan som oftest være betalt på under 8 år. Du kan kontakte Gladsaxe Almennyttige Boligselskab Afd Søndergård Park Varmecent nr 706 for mere information om jordvarme i ensvej 33. Og energibesparelsen bliver endnu højere når man kombinerer jordvarme og solceller.

Jordvarme vs Varmepumpe

Luft til vand varmepumpe er billigere at installere end jordvarme, da dette skal graves ned rundt om huset. Til gengæld er jordvarme normalvis billigere i drift. Top energibesparelse kan kræve at du får tjekket din isolering af huset, det gælder for både varmepumpe og jordvarme.

Kendetegn for Gladsaxe Almennyttige Boligselskab Afd Søndergård Park Varmecent nr 706