Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jordvarme Kirke Hyllinge

Hent et jordvarme tilbud i Kirke Hyllinge området. Vi har samlet en række danske fagmænd på Energikontoret. Hos Handyplus Køl som ligger på Anders Rasmussensvej 30, Ejby, 4070 Kirke Hyllinge kan du få jordvarme priser og rådgivning.

Web: www.facebook.com

Telefon: 61 34 91 19

Jordvarmeanlæg

Jordvarme er en populær varmekilde blandt danske boligejere. Jordvarme er energivenlig opvarmning hvor slanger graves ned rundt om huset, har du ikke nok plads til nedgravning af slanger, kan du overveje en varmepumpe. Du kan søge yderligere rådgivning hos den lokale VVS installatør i Kirke Hyllinge.

Jordvarme giver lavere varmeregning

Et jordvarmeanlæg koster i omegnen af 8.500 kr om året, for opvarmning af bolig på 150 m2. Det er forholdsvis dyrt at installere, men kan som oftest være betalt på under 8 år. Du kan kontakte Handyplus Køl for mere information om jordvarme i Kirke Hyllinge. Og energibesparelsen bliver endnu højere når man kombinerer jordvarme og solceller.

Jordvarme vs Varmepumpe

Luft til vand varmepumpe er billigere at installere end jordvarme, da dette skal graves ned rundt om huset. Til gengæld er jordvarme normalvis billigere i drift. Top energibesparelse kan kræve at du får tjekket din isolering af huset, det gælder for både varmepumpe og jordvarme.

Kendetegn for Handyplus Køl

Håndværkerfradrag, Montering af varmepumper, energitilskud, Specialist, luft til vand varmepumper priser, Varmepumpe montør, luft til luft, Køle montør, varmepumper luft til vand, luft til vand, varmespecialist, Panasonic, mitsubishi, luft til vand varmepumper, kølemontør, KMO, Varmepumper, varmepumpe montør, varmepumper luft til luft, Handyman, energi, Daikin, Varme, Aircondition, Ventilation