Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jordvarme Kongens Lyngby

Hent et jordvarme tilbud i Kongens Lyngby området. Vi har samlet en række danske fagmænd på Energikontoret. Hos Dtu Kraftvarmeværk ApS som ligger på Energivej 411, 2800 Kongens Lyngby kan du få jordvarme priser og rådgivning.

Web:

Telefon:

Jordvarmeanlæg

Jordvarme er en populær varmekilde blandt danske boligejere. Jordvarme er energivenlig opvarmning hvor slanger graves ned rundt om huset, har du ikke nok plads til nedgravning af slanger, kan du overveje en varmepumpe. Du kan søge yderligere rådgivning hos den lokale VVS installatør i Kongens Lyngby.

Jordvarme giver lavere varmeregning

Et jordvarmeanlæg koster i omegnen af 8.500 kr om året, for opvarmning af bolig på 150 m2. Det er forholdsvis dyrt at installere, men kan som oftest være betalt på under 8 år. Du kan kontakte Dtu Kraftvarmeværk ApS for mere information om jordvarme i Kongens Lyngby. Og energibesparelsen bliver endnu højere når man kombinerer jordvarme og solceller.

Jordvarme vs Varmepumpe

Luft til vand varmepumpe er billigere at installere end jordvarme, da dette skal graves ned rundt om huset. Til gengæld er jordvarme normalvis billigere i drift. Top energibesparelse kan kræve at du får tjekket din isolering af huset, det gælder for både varmepumpe og jordvarme.

Kendetegn for Dtu Kraftvarmeværk ApS