Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jordvarme Odense SØ

Hent et jordvarme tilbud i Odense SØ området. Vi har samlet en række danske fagmænd på Energikontoret. Hos Varmecentral Syd Øst som ligger på Ørbækvej 418, Tornbjerg, 5220 Odense SØ kan du få jordvarme priser og rådgivning.

Web: www.fjernvarmefyn.dk

Telefon:

Jordvarmeanlæg

Jordvarme er en populær varmekilde blandt danske boligejere. Jordvarme er energivenlig opvarmning hvor slanger graves ned rundt om huset, har du ikke nok plads til nedgravning af slanger, kan du overveje en varmepumpe. Du kan søge yderligere rådgivning hos den lokale VVS installatør i Odense SØ.

Jordvarme giver lavere varmeregning

Et jordvarmeanlæg koster i omegnen af 8.500 kr om året, for opvarmning af bolig på 150 m2. Det er forholdsvis dyrt at installere, men kan som oftest være betalt på under 8 år. Du kan kontakte Varmecentral Syd Øst for mere information om jordvarme i Odense SØ. Og energibesparelsen bliver endnu højere når man kombinerer jordvarme og solceller.

Jordvarme vs Varmepumpe

Luft til vand varmepumpe er billigere at installere end jordvarme, da dette skal graves ned rundt om huset. Til gengæld er jordvarme normalvis billigere i drift. Top energibesparelse kan kræve at du får tjekket din isolering af huset, det gælder for både varmepumpe og jordvarme.

Kendetegn for Varmecentral Syd Øst