Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Varmepumpe Odense SØ

Få et varmepumpe tilbud i Odense SØ området, vi har samlet danske VVS eksperter på Energikontoret. Hos 2xv ApS som ligger på Nyborgvej 438, 5220 Odense SØ kan du få varmepumpe priser og rådgivning.

Hvem må installere varmepumper:

Web: www.2xv.dk

Telefon: 70 70 73 30

Grøn energi

Hvad end du vil konvertere til grøn energi eller skal have en ny varmepumpe kan du kontakte 2xv ApS. Det er dog også muligt at få varmepumpe på abonnement hos f.eks. OK Odense SØ. Ønsker du at nedbringe dit energiforbrug yderligere bør du også kigge på isolering og solceller.

Varmepumpe luft til vand

Med en luft til vand varmepumpe kan du opvarme hele din bolig samt producere varmt brugsvand. Installation af luft til vand varmepumper skal udføres af en autoriseret installatør som du kan finde i Odense SØ. Du kan søge varmepumpe tilskud hvis du bor i et område uden fjernvarme, og du vil udskifte dit gasfyr, oliefyr, elvarme eller biokedel.

Varmepumpe luft til luft

Med en luft til luft varmepumpe kan du opvarme ét eller flere rum i din bolig hvad end det er en helårsbolig eller ét sommerhus. Luft til luft varmepumper er en billigere løsning end luft til vand og jordvarme, og er et godt alternativ dig som har et lavt energiforbrug. Du kan selv foretage dele af monteringen, men vi anbefaler dog at du kontakter 2xv ApS.

Kendetegn for 2xv ApS